Hoe inschrijven?

Inschrijvingsprocedure

Om in onze school ingeschreven te worden, dien je te voldoen aan de toelatingsvoorwaarden. De keuze voor een Nederlandstalige school impliceert dat u uw kind aanmoedigt om Nederlands te leren. Een leerling(e) die in onze school is ingeschreven, blijft ingeschreven voor de hele duur van zijn/haar schoolloopbaan, tenzij hij/zij in de loop van een schooljaar definitief uit de school wordt uitgesloten of tenzij hij/zij zelf een andere school kiest.

(Plus)broers en (plus)zussen van reedsingeschreven leerlingen en kinderen van personeel in onze school hebben inschrijvingsvoorrang op alle andere nieuwe leerlingen bij de inschrijving voor het daaropvolgende schooljaar in dezelfde vestigingsplaats.

Inschrijven - digitaal aanmelden

De capaciteit is vastgesteld op 24 leerlingen per leerjaar. Door de groep te beperken kunnen we het kind echt centraal stellen en leerlinggericht werken: een onmisbare troef.

Op gemeentelijk niveau werd beslist dat alle Wetterse scholen voor de inschrijvingen van schooljaar 2021-2022 verplicht digitaal moeten aangemelden. Dus om een plaatsje in onze school te verkrijgen, dient u u digitaal aan te melden op gemeentelijk niveau.

Inschrijven voor het schooljaar 2021-2022

Eerst aanmelden, dan inschrijven. Aanmelden betekent dat u via een website een school voor uw kind kiest.

Wie moet aanmelden?

  • ouders met kinderen geboren in 2019,
  • kinderen die van school willen veranderen,
  • kinderen die nog nooit in een school ingeschreven zijn.

Kinderen die al een broer of zus hebben op de school van keuze en kinderen van schoolpersoneel moeten  worden  aangemeld  voor  het  schooljaar  2021-2022,  maar hebben  voorrang.  De  website verleent deze voorrang automatisch.

Aanmelden is makkelijk

Stap 1: Maak uw schoolkeuzes, kies minimaal 1 en maximaal 5 scholen

Stap 2: Meld uw kind aan via https://laarne-wetteren.aanmelden.in tussen 1 maart 2021 (12u) en 31 maart 2021 (21u)

Stap 3: Ontvang een bericht uiterlijk tegen eind april

Stap 4:Schrijf uw kind in op school in de loop van de maand mei.

Vragen?

0474/56.67.18
iedere werkdag tussen 10u en 12uen dinsdag tussen 16u en 19u

Naarschool@huisvanhetkindlww.be

https://laarne-wetteren.aanmelden.in

Vanaf  eind mei start de periode van de vrije inschrijvingen. Heeft u uw kind niet binnen de vooropgestelde periode aangemeld, dan kan je indien er nog vrije plaatsen zijn, je kind alsnog zonder ticket inschrijven.

Opgelet! De voorrangsperiode voor inschrijvingen broers/zussen vervalt, maar het recht blijft bestaan. U meldt de broer/zus van uw reeds schoolgaande kind  in Eureka binnen dezelfde periode aan, maar u mag gerust zijn dat uw plaats verzekerd is.

Er zijn enkele opendeurmomenten gepland, maar u kunt uiteraard vrijblijvend op voorhand een bezoek brengen aan de school. Maak hiervoor een afspraak.

Contactgegevens

GO! leefschool Eureka: 09/365.79.13

mail: anniq.patho@hetleercollectief.be

Opgelet!! Gelieve bij de inschrijving de ID-kaart van uw kind mee te brengen.